Kilang OEM Shah Alam

Kilang OEM Shah Alam

Kilang OEM Shah Alam – Formulab Industry

Kilang OEM Shah Alam

Selamat Tahun Baru 2019 kepada semua usahawan khas dari kami Formulab Industry, Kilang OEM Shah Alam. Pada tahun ini , kami dari Kilang OEM Shah Alam akan memperkenalkan formula-formula baharu yang lebih dinamik dan mesra pengguna kepada anda untuk bina produk jenama sendiri bersama kami.

Tahun 2018 kami telah membantu lebih dari 500 usahawan seluruh Negara dari segi konsultasi, nasihat untuk bina produk jenama sendiri seperti mekap , jus minuman, kopi, foundation dan berbagai lagi produk kesihatan dan kecantikan. Produk-produk ini sentiasa mendapat permintaan tinggi di seluruh Malaysia

Kilang OEM Shah Alam No 1 di Malaysia – Formulab Industry

Kami berpusat di Setia Alam , lokasi yang tidak asing bagi para usahawan datang setiap hari ataupun di hujung minggu ke Ofis Kilang OEM Shah Alam Formulab Industry untuk bertanyakan dan membina produk mereka.

Kami mampu merealisasikan impian anda untuk menghasilkan produk dibawah jenama anda sendiri (OEM).

Formulab Industry adalah Kilang OEM Shah Alam yang membantu usahawan membina produk jenama sendiri dengan kuantiti yang banyak dan harga berpatutan.

Berbanding Kilang OEM Shah Alam yang lain, Formulab Industry adalah kilang tulen ( bukan agen ) yang memberikan harga jauh lebih kompetitif serta servis eksklusif kepada Usahwan-usahawan.

Antara Usahawan yang telah Berjaya menghasilkan produk bersama kilang Formulab Industry

Kilang OEM Shah Alam

IV MIST

Mommy Milk Booster

Mommy Milk Booster

Vitamin C Serum

Vitamin C Serum

Slimming Juice

Slimming Juice

 

Slim Quick

Slim Quick

 

Vit C + Oxygen Bubble Mask

Vit C + Oxygen Bubble Mask

Boleh lihat total klien kami di sini . Testimoni Formulab Industry.

 

Langkah pertama yang anda boleh lakukan untuk bina produk jenama sendiri di Kilang OEM Shah Alam adalah

  1. Lakukan Temu Janji

Buat temu janji dengan pihak kami dan kami akan aturkan perjumpaan di pejabat atau dimana mana mengikut kesesuaian serta persetujuan kedua dua pihak.

 

  1. Perbincangan dan Diskusi

    Perbincangan kedua dua pihak bagi memenuhi permintaan serta menerangkan secara lengkap kos, moq dan lain lain secara percuma

  2. Penyediaan Sampel

Setelah perbincangan mendapat kata putus, kami akan membuat research serta menyediakan sampel produk untuk di cuba oleh anda. Bagi mendapat piawaian terbaik proses ini biasanya berulang kali dilakukan sehingga mencapai tahap keberkesanan satu satu produk dan standard yang anda inginkan.

 

  1. Pengeluaran

    Kami akan mula memproses dan membuat pengeluaran berdasarkan MOQ yang dipersetujui. Kami juga akan menyediakan dokumentasi untuk pensijilan kepada badan badan berwajib bagi memudahkan anda membuat jualan.

 

Mudah untuk bina produk jenama sendiri di Kilang Formulab Industry. Anda hanya satu klik sahaja untuk menjadi Usahawan Produk Anda sendiri. Tambahkan pendapatan anda, jimatkan kos anda, tinggikan marjin keuntungan anda setiap hari dengan bina produk jenama sendiri bersama kami.

 

Klik di sini untuk whatsapp : Bina Produk Jenama Sendiri 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *